© 2016 by Kabuki Events.

  • Facebook Social Icon

  Over ons

  Expodema is een jong en dynamisch bedrijf met oprechte erkenning in de sector van standbouw. Wij verzorgen uw stand op elke beurs, binnen- en buitenland van begin tot einde en van A tot Z.

  Wij werken zowel in rechtstreekse opdracht van eindklanten of merken, als via communicatie-, reclame- of marketingbureaus.

  Na 20 jaar ervaring op te doen, hebben Expodema en Kabuki Events, een full service event en brand Activation agentschap, besloten om de handen in elkaar te slaan en samen verder te gaan.


  Concreet wil dit zeggen dat beide activiteiten voortgezet worden, maar dat de specifieke taken verdeeld zullen worden onder meer professionals in elk hun vak. Creatieve concepten zullen samen worden uitgedacht, opvolging van volledige events inclusief de nodige standen of decoratieve elementen worden nog steeds door dezelfde gemotiveerde ploegen uitgewerkt.

  Door beide bedrijven onder 1dak te brengen, verkorten we de communicatielijnen en worden de logistieke mogelijkheden voor beide bedrijven vergroot. Een groot magazijn en een uitgebreid wagenpark zorgen voor extra flexibiliteit en dienstverlening.

  Wij zijn nog steeds dezelfde! Met nog steeds dezelfde honger, honger naar meer!

  Kabuki Events
  Kabuki events

  Kabuki Events

  Gulkenrodestraat 7 - unit 8

  2160 Wommelgem

  Phone:    +32 3 322 22 43

  Mail: info@kabuki.be